Flört 2003

Élménybeszámoló

2003.07.30.

Gyülekező tömeg a buli előtt

Arra már nem emlékszem, hogy pontosan hogyan szereztem tudomást róla (valószínű megnéztem a Flört nyári programját, mert tudtam, hogy néha elég értelmes neveket hoznak el...). De az biztos, hogy egész júliusban ki volt plakátolva Pesten a dolog. Amúgy az egész az valami katasztrofális volt. Igaz, hogy nekem alapból sem tetszik se a Palace, se a Flört, de ez a Club Rotation party ez alúlmúlta minden várakozásomat. Meg aztán a közönség is. Leginkább részeg 14 éves hollandokból, meg valamivel kevesebb norvégból és csekély számú magyar + német emberből tevődött össze. És mindenki csak egy dolgot mondogatott egész este: Hyper, Hyper. Szóval mindenki csak a Scooter miatt gyűlt oda.

A programban mindenféle csuszások voltak, de talán addig volt a jó... Nem nagyon szeretem én a house zenét, de Náksi és Brunner elég jó dolgokat pakoltak. Aztán egyszercsak jött Scooter, HP bekészülve úgy, hogy alig látott, eljátszottak pár mostani slágert, kimentek, utána visszajöttek és eljátszották megint ezt a Mariat (gondolom, hogy a kettőből össze lehessen vágni egyet a tv-be). Nagyjából ugyanez volt elmondható az összes többi műsorszámról. Jókat mosolyogtam, mikor Daisy bekonferálta a következő csapatot: LIVE. Aztán csapat meg sehol, zene elindul. :-) Utána, mintha mi sem történt volna, megint bekonferálta, aztán akkor előtolták egymás után ugyanazt a notát kétszer.

RMB buli a Flörtben Siófokon 2003-ban

Aztán a műsor legvégén, kb. 4-kor kezdődött az RMB fellépése. Jöttek a srácok, hoztak egy nagy rakás nemtommit, azt dugdosták fél órán keresztül :-), aztán nekiálltak. Elmondani nem nagyon lehet azt. Szerintem Farid nagyjából semmit sem csinált, viszont Rolf sávonként rakta össze a zenéket és közben integetett, mint egy karmester :-). A zenéken tényleg lehetett érezni, hogy élőben mennek. Egyik ok erre, hogy sose hallottam még őket így, a másik meg az, hogy közben variált is a trackekkel és igen jó dolgokat hozott ki belőle. Szóval örülnék, ha egy ilyen liveact hanganyaga meglenne, koránt sem olyan, mint ami az albumokon van.

Igazán gáz a közönség volt. Talán 20-an, ha voltunk akkor már ott, a többiek mind felszívódtak. Talla is haknizott velük a Spring erejéig egyet, de aztán el is ment...

Mikor a budin ránéztem Faridra, láttam az arcán, hogy ezek a srácok az életben soha nem jönnek többet Magyarországra. :-)

Frigi

megj.: Szerencsére ez nem így lett... :-)