Farid Gharadjedaghi

Farid Gharadjedaghi

Farid Gharadjedaghi 1974. május 26-án Teheránban született, perzsa főnemesi gyökerekkel rendelkező családban. 1979-ben a szüleivel költözött Németországba, Düsseldorfban nőtt fel. Ahogy Rolf, Farid is tanult zenélni gyermekkorában, 9 évig trombitázott. Az érettségi után biológiát tanult, nagyon érdekelte a természet- és a környezetismeret. Az iskolái elvégzése után az Adam & Eve kiadóhoz került, mint tehetségek felkutatásáért és az alkotásokkal kapcsolatos teendőkért (felvétel, reklám, stb.) felelős menedzser.

Az RMB alatt

Ahogy Rolfnak, Faridnak is volt az RMB időszaka alatt egy külön próbálkozása. Steffen Müller-Gärtnerel (Microwave Prince) és Thorsten Blodow-val együtt dolgozva Blaxxun néven adtak ki egy kislemezt Eclipse címmel. Ezen egy szám négy verziója található. Könnyen észrevehető a hasonlóság az Everything the Rise-al. Stílusa lassú tempójú trance.

Blaxxun - Eclipse

Blaxxun - Eclipse (1998)

Various Silver Recordings

A1. Eclipse (Long Version) (8:12)
A2. Eclipse (Short Cut) (4:18)
B1. Eclipse (Sunrise Mix) (9:06)
B2. Eclipse (Trippy Mix) (6:40)

Az RMB után

Faridról keveset tudni az RMB megszünése óta. Egy projekt vezetője (mysoundconnection.de), amely zenék, előadók számára nyújt reklámozási és menedzseri tevékenységet.